top of page
OZ_Verloop_1920x800px.png
Over ons

OMGEVINGSMANAGEMENT EN STAKEHOLDERSMANAGEMENT VOOR DE BRANCHES ENERGIE, BOUW & INFRA

Image by Ricardo Gomez Angel
Omgevingszaak_Logo_website.png

OMGEVINGSPARTNER
IN DE ENERGIE, BOUW & INFRA

Omgevingszaak is gespecialiseerd in stakeholder- en omgevingsmanagement, zowel strategisch als operationeel uitvoerend. Wij werken van planvoorbereiding tot en met uitvoering.

 

Op deskundige wijze leggen wij verbinding tussen jouw project, de techniek en de omgeving. In onze onderlinge samenwerking én in de projecten die we realiseren staat de mens altijd centraal.

Onze kernwaarden zekerheid, betrokken en omgevings-bewust vind je in alle facetten van ons werk terug. In de professionaliteit waarmee Omgevingszaak projecten uitvoert. In de betrokkenheid bij uw organisatie en in de bewuste manier waarop we verbinding leggen met de omgeving. 

 

Onze slogan is dan ook niet voor niets:
Verbinding brengt je verder! 

Nieuwsgierig naar onze diensten?
SINDS 2018

Omgevingszaak is in 2018 opgericht door Maarten Scholten. Een sympathiek, begripvolle en gedreven omgevingsmanager en ondernemer in hart en nieren. Door zijn ervaring kent hij de kansen en de valkuilen van complexe en innovatieve projecten. Of het nu gaat om de aansturing van zijn eigen organisatie of om de vraagstukken van klanten, zijn aanpak is professioneel, vooruitstrevend en enthousiast.

"Ik ben vader & geniet van de dagelijkse activiteiten in werk als privé.  Ik heb een planologische achtergrond en ruime ervaring met complexe multi-disciplinaire projecten. Samenwerken, verbinden van mensen en delen van kennis geeft mij energie. Ik ben bewust van de kansen en de valkuilen van een complex project en/of innovatief vraagstuk.  Ik heb sterke affiniteit voor proces en inhoud en weet techniek en omgeving samen te brengen. Ik sta voor duurzaamheid, samenwerking en innovatie. Als meewerkend voorman geef ik als omgevingsmanager/stakeholdermanager invulling aan projecten voor de opdrachtgevers van Omgevingszaak”.

file.jpg
OZ_Verloop_1920x800px.png
Omgevingszaak_Beeldmerk_blauw.png

"Advies wordt zelfverzekerd met afwegingen op alle aspecten doordacht gegeven. Dat maakt Omgevingszaak een vertrouwd partner in omgevings- en stakeholdermanagement voor projecten."

Norbert van der Hoek  - Omgevingsmanager Rijkswaterstaat

SAMENWERKEN?

Laten we een afspraak inplannen om 
te bespreken wat Omgevingszaak 
voor jou kan betekenen.
saad-salim-PqRvLsjD_TU-unsplash_LR_edited.jpg
bottom of page